Kies uw infrarood cabine volledig op maat

De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest is in onze moderne samenleving erg groot. Een infrarood sauna in uw eigen huis of tuin is momenteel één van de meest effectieve en populairste manieren voor functionele ontspanning.

De huidige diversiteit in het aanbod van infrarood sauna’s is echter zeer groot en de toepasbaarheid is voor iedereen verschillend. Dat maakt het veelal niet gemakkelijk om een verantwoorde keuze te maken omtrent de verschillende materiaalsoorten en technologieën waarmee de sauna uitgerust dient te zijn voor de unieke persoonlijke situatie.

Om helderheid te scheppen in de complexiteit en diversiteit van de vele beschikbare infrarood sauna toepassingen, hebben wij gekozen voor flexibele keuzemogelijkheden in afmetingen, houtsoorten, infrarood technologie en een uitgebreid scala aan variabele opties en accessoires.
Via een duidelijk stappenplan informeren wij u grondig over de verschillende specifieke functionele toepassingen en intensiteiten van infrarood warmtestraling en krijgt u een vrijblijvend advies over de meest verantwoorde keuze in uw persoonlijke situatie.

Al onze saunacabines zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten, modern design en een subliem afwerkingsniveau.

 

Wij hebben de heater die bij u past

Keramisch
Transpiratie, ontspanning, doorwarmen,
bloedcirculatie
Lange golf straling
Opwarmtijd:
ca. 20 minuten

Magnesium-oxide
Verlichting van
stijfheid, energie
DETOX, afvallen
Middengolf straling
Opwarmtijd:
ca. 15 minuten

 

Full Spectrum
Spier- en
gewrichtsklachten,
huidaandoeningen
Korte golf straling
Opwarmtijd:
0 minuten

Nobelflex duo
Spier- en
gewrichtsklachten,
Energie, DETOX
Korte+ middengolf
straling
Opwarmtijd: ca. 0-15 min.

Therapy heater
De therapeutische
3-in-1 combinatie straler. Voor alle infrarood
toepassingen geschikt.