Koop uw Villeroy & Boch Jacuzzi bij Pro Projects

Villeroy & Boch Design Line

Just Silence spa’s van Villeroy & Boch passen perfect in het beeld van moderne woningen. Bekroond met de IF Design award in 2015 bevestigd dat Villeroy & Boch exclusieve jacuzzi’s van de hoogste kwaliteit met uniek Jetpak massage systeem bouwt.

Villeroy & Boch Premium Line

Alleen jacuzzi’s van het merk Villeroy & Boch bieden een wisselend kleurenspel, want bij alle modellen van de series Premium en Comfort met JetPakTM-technologie kunnen zowel de kleuren van het bad en omkasting, alsook de verwisselbare JetPakTM-zittingen qua kleur worden gevarieerd.

Afhankelijk van het model varieert het kleurenpalet van mogelijke combinaties van zuiver wit via zilver-wit en blauw-wit tot en met zwart-wit.

Villeroy & Boch Comfort line

Black & White edition – modern whirlpooldesign van het merk Villeroy & Boch.

Een esthetisch elegante combinatie waarin de spa in de kleur snow white uitgerust wordt met zwarte of witte Jetpaks. Wit weerspiegelt het licht, zwart absorbeert het. Wit maakt de ruimte groter. Zwart perkt deze in. Juist deze tegenstelling creëert een eigen vormentaal. Daarom is de zwart-wit-trend zeer populair onder kunstenaars en vormgevers.