hoe offerte aanvragen

een offerte kan aangevraagd worden op 3 verschillende manieren. 1. U stuurt een mail met alle informatie, afmetingen, welk type, uit te voeren werken, richt datum start werken, eventueel enkele foto’s, adres. U krijgt via mail of post de vrijblijvende offerte opgestuurd. 2. U komt bij ons geheel vrijblijvend langs, zo ziet u de verschillende type’s afwerking in een dagelijks gebruikte omgeving. Indien mogelijk alle informatie meebrengen. Gelieve hiervoor een afspraak te maken zodanig er zeker iemand aanwezig is. 3. Wij komen bij u langs om u volledig project te bespreken. Hierbij word alles besproken en de offerte word u nadien toegestuurd. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. Binnen een straal van 30km (vanaf ledegem) word hiervoor niets aangerekend. Indien verder word een forfait bedrag op voorhand vastgelegd (afhankelijk van km), indien u akkoord gaat met deze offerte word dit bedrag volledig in mindering gebracht van de eindfactuur

welke technieken worden er gebruikt?

Wij gebruiken verschillende technieken afhankelijk van de ondergrond en de gewenste afwerkingstype. 1. Vezelbewapende polyester, hierbij word vezeldoek met polyesterhars aangebracht. Deze techniek is enorm duurzaam en vrijwel onverwoestbaar. Door de vezelbewapening is dit product 70% sterker dan producten met lose vezels of zonder vezeldoek. 2. polyurea is een hotspray techniek, deze word veel gebruikt bij grote projecten daar dit product zeer vlug verwerkt en sterk is. Voor kleinere oppervlakte’s is de techniek te duur daar de opstart instalatie teveel tijd inbeslag neemt. 3. Gevulde polymeren, gemalen natuursteen word in de polymeer gemengd. Het uitzicht is deze van tadelak. Dit product word aangebracht met een mes. Dit product is tevens ook perfect waterdicht

op welke ondergrond kan er gewerkt worden?

Onze produkten kunnen op kwasie op iedere ondergrond aangebracht worden mits de juiste primers. Beton, cementbepleistering, kalkbpleistering, houtplaten. Ook op bestaande betegeling en douchetubben. Enkel op gyprok kan er niet gewerkt worden.

welke douchegoot?

Niet alle douchegoten zijn geschikt voor deze toepassingen. Daarom is het aan te raden om eerst contact met ons op te nemen en adviseren wij u enkele douchegoten waar wij perfect kunnen op werken.

is een douchebak of douchetube nodig?

Nee, bij ons systeem is een inloopdouche, douchecel, doorloopdouche zonder opstapje. Hierbij is de vloer rondom op gelijke hoogte als de douche. Tuurlijk kan een verhoog geplaatst worden indien gewenst.