Plaats uw provoost-zwembad en ervaar het vakantiegevoel thuis

een uniek rolluiksysteem

door gebruik te maken van een gebreveteerd rolluiksysteem realiseerd provoost zwembaden een unieke waterlijn. die zit slechts 2cm onder de boordsteen. het rolluik zelf is superisolerend en uiterst veilig. kinderen en huisdieren zijn extra beschermd door dat het in de regel niet kan kantelene bij entuele belasting. het thermisch rolluik is beschikbaar in verschillende kleuren, alsook solar en polycarbonaat (extra solar)

bodem en wand voldoen aan strengste productvoorschriften

de bodem en de wand bestaan uit 7lagen die voldoen aan de strengste productnormen, vastgelegd door tuv. liefst 4lagen bestaan uit composietmateriaal. Dat staat garant voor optimale vormvastheid. Opmerkelijk zijn voort de honinggraatstructuur voor de thermische isolatie. de toplaag is bestand tegen krassen, uv stralen chemische stoffen, ...

technisch pallet

bij de samenstelling voor uw technisch pallet zijn wij op zoek gegaan naar duurzame producten en aparaten. door onze jarenlange ervaring kunnen wij perfect een pallet samenstellen die u zwembad het ganse jaar in topconditie houd. dit natuurlijk met u budget voor ogen.